URE zonnepanelen

Zonnepanelen werken tegenwoordig een groot deel van de stroom op in de wereld. De panelen zetten zonlicht om in energie, ook wel zonne-energie genoemd. Ze zijn te op veel plekken te vinden, maar voornamelijk op de daken van huizen en gebouwen. URE zonnepanelen zijn panelen van United Renewable Energy Corporation. Een grote producent die een grote rol heeft gespeeld bij de groei van de zonne-energiesector. Het is een fusie van drie verschillende bedrijven die nu samen zonnepanelen op de markt brengen. URE zonnepanelen heeft een ruim aanbod en ze zijn van goede kwaliteit. Het is een investering, maar die verdien je zeker terug door de jaren heen. Er zitten fijne voordelen aan de zonnepanelen van URE. Het is een verstandige keuze om ze aan te schaffen en te beginnen met het produceren van je eigen stroom. 

Zonne-energie

URE zonnepanelen wekken zonne-energie op. Als je deze op het dak van je woning laat plaatsen, wek je dus je eigen energie op. Het is even een investering, het kost niet niks, maar de investering heb je binnen een aantal jaar weer terugverdiend. Zonne-energie is duurzame energie en dit is dus beter voor het milieu. 

Zonnepanelen van URE

URE zonnepanelen zijn van het bedrijf United Renewable Energy Corporation. Dit is een fusie van drie bedrijven samen, namelijk NSP, Solartech en GINTECH. Samen zijn ze nu de grootste zonnecel- en module producent van Taiwan. Ze hebben een belangrijke rol gespeeld in de groei van de zonne-energiesector. URE heeft zonnepanelen van hoge kwaliteit, het is een Tier 1-producent. Dit betekent:

  • Dat alle onderdelen betreft de zonnepanelen door het bedrijf zelf worden ontwikkeld
  • Dat er binnen het bedrijf continu wordt gezocht naar manieren om het rendement van zonnepanelen te verhogen
  • Dat het bedrijf al meer dan 5 jaar zonnepanelen produceert
  • Dat er zo veel mogelijk gebruik wordt gemaakt van machinale productie. (Prijzen dus lager, waardoor meer ge├»nvesteerd kan worden in verhogen kwaliteit)

Voordelen van URE zonnepanelen

De zonnepanelen van URE zijn van hoge kwaliteit, maar dat niet alleen er zitten nog een aantal andere hele mooie voordelen aan de zonnepanelen van dit bedrijf.  Er zit 25 jaar garantie op de URE zonnepanelen, namelijk 10 jaar op de producten zelf en 25 jaar op het vermogen dat de panelen leveren. 25 jaar na de aankoop leveren de panelen nog steeds 97% van hun oorspronkelijke vermogen. Er is met de zonnepanelen van URE weinig energieverlies. De zonnepanelen zijn stevig, bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals druk van buitenaf, wind en sneeuw. De kleur van de panelen is uniform, ze hebben een strakke uitstraling. Ook zijn ze makkelijk te solderen en zijn ze dus snel ge├»nstalleerd. 

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen aanschaffen is een investering, maar een die zeker terugverdient zal worden. In een aantal jaar is dat geld er weer uitgehaald. En dan is het grootste voordeel, dat je niets meer hoeft te betalen aan elektriciteit in huis. Zonnepanelen kunnen ook zakelijk worden aangeschaft, er is een ruime voorraad. URE zonnepanelen kopen is een goed idee als je wil overstappen op duurzame energie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.